Filters opslaan

Nedcon grootvakstelling

0 producten
Sorteer op

Geen producten gevonden

Op dit moment zijn er geen producten gevonden in deze categorie. Kom op een later moment terug of bekijk ons volledige assortiment.

Nedcon grootvakstelling

1969, Deventer – bevriende heren Ruud en Hans steken hun technische, creatieve en avontuurlijke handen in één en blijken een gouden combinatie. Nedcon is geboren en sindsdien is het merk een grote speler op het gebied van efficiënte opslagruimtes. Bij Nedcon kan je voor 1000 en één producten terecht welke jouw magazijn op een innovatieve manier kunnen helpen indelen, zoals een Nedcon grootvakstelling. Het bedrijf is ondertussen al meer dan een halve eeuw internationaal toonaangevend, en bij StellingStunt helpen we graag verder met de aanschaf van een product van Nedcon (zoals een Nedcon grootvakstelling, hoekbeschermer of een van alle andere producten!). Op zoek naar producten van het kwalitatief uitstekende bedrijf Nedcon? Bekijk snel de mogelijkheden

 

Wat is een grootvakstelling?

Nedcon grootvakstellingen komen perfect van pas als je op zoek bent naar een manier om jouw bedrijfsruimte, magazijn, opslag of garage zo efficiënt mogelijk in te richten. Een Nedcon grootvakstelling is een stelling – een rek – waarin producten, zoals de voorraad van uw magazijn, opgeslagen kunnen worden. Een Nedcon grootvakstelling kan gemakkelijk zwaardere en grotere producten dragen en komt daarom altijd goed van pas! De rekken van een grootvakstelling bestaan uit staanders, liggers en planken, waarvan deze laatste een grote draagkracht hebben; perfect dus wanneer uw voorraad voornamelijk uit zware producten bestaat. Voor een lichtere voorraad komt een Nedcon grootvakstelling natuurlijk ook goed van pas! Een grootvakstelling gaat de hoogte in, waardoor de vierkante meters in uw magazijn perfect worden benut en u zo veel mogelijk producten kan opslaan!

 

Soorten Nedcon grootvakstelling 

Een Nedcon grootvakstelling is op verschillende manieren beschikbaar via onze website. Zo kunt u een basisvak kopen welke bestaat uit vier niveaus. Wanneer u een basisvak van uw grootvakstelling wil uitbreiden, of in één klap voor meer ruimte wil kiezen, kunt u een basisvak uitbreiden met een aanbouwvak. De aanbouwvakken welke toegevoegd kunnen worden aan een Nedcon grootvakstelling bestaan ook uit vier niveaus.

 

Nedcon grootvakstelling via StellingStunt

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijfsruimte in te richten, waarbij u zoveel mogelijk producten kan opslaan? Het implementeren en gebruik van een Nedcon grootvakstelling kan u daarbij de perfecte uitkomst bieden! De grootvakstellingen aangeboden op onze website zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en wij staan bekend om grenzeloze service; wij helpen u graag zoveel en -ver mogelijk in de implementatie van uw Nedcon grootvakstelling! Wanneer u interesse, vragen of opmerkingen heeft of om een andere reden één van onze specialisten wilt bereiken, kunt u uiteraard contact opnemen. Dit kan via ons contactformulier, door een e-mail naar [email protected] te sturen of telefonisch via +31 (0)844 795 084.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »