Onderdeel van Trading Together B.V.

Wilt u een palletstelling kopen?

Bent u van plan palletstellingen te kopen voor in uw magazijn? Dan bent u bij StellingStunt.nl aan het juiste adres. StellingStunt.nl is de gebruiksvriendelijke webshop van Trading Together waarop u eenvoudig en snel een stelling kunt uitzoeken en bestellen. Al onze stellingen zijn altijd op voorraad en wij leveren al binnen 3 werkdagen. Dus wilt u een palletstelling kopen? Doe het online bij StellingStunt.nl.

Koop uw palletstellingen bij StelingStunt.nl

StellingStunt.nl is uw partner in magazijninrichting. In onze webshop worden diverse soorten palletstellingen overzichtelijk aangeboden. Als u weet wat u zoekt en slechts 1 of enkele rijen stelling wil aanschaffen dan is StellingStunt.nl de perfecte oplossing. Wat kunt u verwachten van StellingStunt.nl?

  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid;
  • Alle palletstellingen in voorraad;
  • Levering binnen 3 werkdagen;
  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten.

Palletstellingen kopen, zowel nieuw als tweedehands

Een palletstelling is speciaal gemaakt voor de opslag van pallets. De hoogte van deze palletstellingen varieert en kan wel een hoogte van 10 meter bereiken. StellingStunt.nl biedt een ruim assortiment palletstellingen, zowel gebruikt als tweedehands. Denk hierbij aan merken als Nedcon, Bruynzeel, Stow en Duwic. Vind uw stelling in onze overzichtelijke webshop en bestel direct!

Bestel direct online

Bent u overtuigd en wilt u een palletstelling kopen? Ontdek dan de eindeloze mogelijkheden bij StellingStunt.nl. Bij ons bestelt u gemakkelijk online een palletstelling volledig naar uw wens. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. Tevens kunt u ons ook direct bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)488 795 084.

Gebruikte stellingen
Gebruikte stellingen
 
Nieuwe stellingen
Nieuwe stellingen
 
Onderdelen
Onderdelen
 
Restpartijen
Restpartijen