Onderdeel van Trading Together B.V.

Gebruikte grootvakstelling

Wilt u magazijnstellingen van de beste kwaliteit maar tegen zeer scherpe prijzen? Kies dan voor een gebruikte grootvakstelling van StellingStunt.nl. Ondanks dat deze grootvakstellingen gebruikt zijn, garandeert StellingStunt.nl u de beste kwaliteit. Uitgebreide inspectie en eventuele reparatiewerkzaamheden zorgen ervoor dat de stellingen weer degelijk zijn om te gebruiken. Vind ook uw gebruikte grootvakstelling op StellingStunt.nl en bestel direct gemakkelijk online!

Gebruikte grootvakstellingen en meer

Naast gebruikte grootvakstellingen, bieden wij ook nog diverse andere gebruikte stellingen. Ook voor u hebben wij een geschikte stelling! Zoekt u een palletstelling, legbordstelling, bandenstelling of draagarmstelling? StellingStunt.nl is in alle gevallen uw partner. De gebruikte stellingen zijn van uitstekende kwaliteit maar realiseren toch grote kostenbesparingen voor u. Naast gebruikte stellingen bieden wij ook nieuwe stellingen aan.

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Metalsistem grootvakstelling / 5500x900mm

  Metalsistem grootvakstelling / 5500x900mm

  • Hoogte 5500 mm
  • Diepte 900 mm

  Partij hoge grootvakstelling bestaat uit:

  - 380 x Staander Metalsistem 5500x900x65x50mm Verzinkt

  - 1890 x Legbord Metalsistem 1820m Verzinkt

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Over StellingStunt.nl

StellingStunt.nl is uw partner in magazijninrichting. In onze webshop worden diverse soorten magazijnstellingen overzichtelijk aangeboden. Als u weet wat u zoekt en slechts 1 of enkele rijen stelling wil aanschaffen dan is StellingStunt.nl de perfecte oplossing. Wat kunt u verwachten van StellingStunt.nl?

 • Wij hebben al onze stellingen in voorraad;
 • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid;
 • Advies op maat van onze specialisten;
 • Levering binnen 3 werkdagen;

Bestel uw gebruikte grootvakstellingen online

De gebruikte grootvakstellingen van StellingStunt.nl zijn een uitstekend alternatief op nieuwe en brengen flinke kostenbesparingen met zich mee. Bent u overtuigd? Bestel dan gemakkelijk online bij StellingStunt.nl. Wij leveren al binnen 3 werkdagen! Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)488 795 084. Wij voorzien u graag van advies!