Filters opslaan

Overtoom

0 producten
Sorteer op

Geen producten gevonden

Op dit moment zijn er geen producten gevonden in deze categorie. Kom op een later moment terug of bekijk ons volledige assortiment.

Overtoom magazijnstellingen

Bij StellingStunt vind je een uitgebreid assortiment Overtoom magazijnstellingen. Overtoom, tegenwoordig bekend als Manutan, staat bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare opslagoplossingen. Hun stellingen zijn ontworpen om efficiëntie en productiviteit te verhogen, ongeacht de grootte van je magazijn. Door te kiezen voor Overtoom stellingen bij StellingStunt, investeer je in kwaliteit en duurzaamheid. Ons aanbod biedt oplossingen die perfect aansluiten bij elke opslagbehoefte, of je nu een klein bedrijf of een groot distributiecentrum hebt.

Het merk Overtoom (Manutan)

Overtoom, nu bekend als Manutan, is een vooraanstaande leverancier van kantoor- en magazijninrichtingen. Met decennia aan ervaring heeft het merk een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van opslag- en rekoplossingen. Overtoom biedt een breed scala aan producten, variërend van palletstellingen tot legbordstellingen en draagarmstellingen. Hun focus ligt op het leveren van kwalitatieve en duurzame producten die magazijnen efficiënter en veiliger maken. Dit maakt Overtoom een betrouwbare keuze voor bedrijven wereldwijd.

Unieke eigenschappen van Overtoom magazijnstellingen

Overtoom stellingen staan bekend om hun robuustheid en flexibiliteit. De stellingen zijn ontworpen om eenvoudig aangepast te kunnen worden aan veranderende opslagbehoeften, wat ze ideaal maakt voor diverse magazijnomgevingen. Hun duurzaamheid resulteert in een langere levensduur en lagere onderhoudskosten. Daarnaast bieden de stellingen van Overtoom integratiemogelijkheden met geautomatiseerde systemen, wat de operationele efficiëntie verder verhoogt. Bedrijven die kiezen voor Overtoom investeren in een betrouwbare en kostenefficiënte opslagoplossing.

Soorten stellingen van Overtoom

Overtoom biedt verschillende soorten stellingen aan, waaronder:

  • Palletstellingen: voor efficiënte opslag en gemakkelijke toegang tot goederen.
  • Inrijstellingen: vergroten de opslagdichtheid en zijn ideaal voor bulkopslag.
  • Legbordstellingen: geschikt voor kleinere goederen en handmatige picking.
  • Draagarmstellingen: ontworpen voor de opslag van lange en zware goederen.
  • Mezzanines: creëert extra opslagruimte door de hoogte van het magazijn te benutten.
  • Doorrolstellingen: voor geautomatiseerde voorraadrotatie volgens het FIFO-principe, essentieel voor bederfelijke goederen.

Waarom kiezen voor Overtoom magazijnstellingen bij StellingStunt?

Bij StellingStunt profiteer je van hoogwaardige Overtoom stellingen en uitstekende service. Wij bieden deskundig advies, snelle levering en professionele installatie door ervaren technici. Onze tweedehands opties zijn een kostenefficiënte oplossing zonder in te leveren op kwaliteit. Hierdoor kunnen bedrijven met een beperkt budget toch profiteren van de hoogwaardige opslagoplossingen van Overtoom. Bekijk ons aanbod en optimaliseer je magazijn met betrouwbare en duurzame oplossingen van StellingStunt.