Onderdeel van Trading Together B.V.

Alles over Stellingstunt

Stellingstunt. Onderdeel van Trading Together B.V. sinds 2015. Stellingstunt is een gebruiksvriendelijke webshop waar iedereen verschillende soorten magazijnstellingen eenvoudig, digitaal kan bestellen.

Om een duidelijk beeld van Stellingstunt te krijgen moeten wij 9 jaar terug in de tijd gaan. In 2009 startte Bas Roelofsen Trading Together B.V. op. Door zijn kennis, snelle service, persoonlijke manier van klanten benaderen en betrouwbaarheid heeft hij ervoor gezorgd dat in de jaren de omzet en voorraad van het bedrijf een vogelvlucht heeft genomen. De directe gevolgen zijn dan ook, dat er personeel is bijgekomen, huisvesting naar 2 panden is gegaan en dat Trading Together B.V. een gewaardeerde speler is geworden in de wereld van magazijninrichting.

De ontwikkelingen zijn echter niet stil blijven staan. Door een gespecialiseerde webshop als Stellingstunt te maken wordt er een unieke, digitale mogelijkheid gecreëerd voor iedereen om gemakkelijk, zelfstandig een magazijnstelling naar wens te bestellen. Staat de gewenste magazijnstelling niet op de webshop, neem dan gerust contact met ons op via
www.tradingtogether.nl
.

Informatieve bedrijfsgegevens van ons die wij u zeker niet willen onthouden zijn:

Trading Together B.V. (handelend onder naam Stellingstunt)
Verbindingsweg 12
6674 DL  HERVELD
T. 0488-795084
I. www.tradingtogether.nl & www.stellingstunt.nl
E.info@stellingstunt.nl

KvK-nummer                63653087
BTW-nummer                8553.35841