Onderdeel van Trading Together B.V.

Palletstellingen

Uw werkplaats of magazijn zo efficiënt mogelijk indelen doet u met een palletstelling. Met zo’n stelling, die speciaal is gemaakt voor de opslag van pallets, creëert u overzicht en een opgeruimde werkplek. Bent u van plan palletstellingen te kopen voor in uw magazijn of werkplaats? Dan bent u bij StellingStunt.nl aan het juiste adres. Op onze website zoekt u eenvoudig de juiste palletstelling uit, en bestelt hem binnen slechts enkele stappen. Doordat al onze stellingen altijd op voorraad zijn leveren wij al binnen 3 werkdagen. Dus: op zoek naar een palletstelling? Bestel hem online bij StellingStunt.nl.

There are no products matching the selection.

Een nieuwe palletstelling, of tweedehands?

Bij StellingStunt.nl vindt u een groot aantal palletstellingen van bekende merken al Nedcon, Bruynzeel, Stow en Duwic. U kunt kiezen tussen een nieuwe palletstelling, of een gebruikte. Met een nieuwe stelling bent u verzekerd van een lange levensduur en een keurige uitstraling. Maar onze gebruikte stellingen doen daar in veel gevallen haast niet voor onder. Daarvoor is het wel van belang even onze classificatie betreft de kwaliteitsgarantie in de gaten te houden.

Palletstelling zo goed als nieuw

Wij bieden kwaliteitsgarantie voor al onze stellingen. Omdat wij graag willen dat u weet wat u in huis haalt hebben we een richtlijn opgesteld, waarmee we elke partij magazijnstellingen kunnen classificeren. Zo betekent nieuw bij ons ook echt nieuw. De palletstelling die met dit keurmerk geclassificeerd wordt is mooi van kleur, totaal onbeschadigd en nooit eerder gebruikt. Met eens telling die zo goed als nieuw is bent u verzekerd van een lange levensduur zonder problemen. Onze “jong gebruikt” stellingen hebben nog steeds mooie kleuren, maar kunnen heel licht beschadigd zijn. Maar vrees niet, het gaat in dit geval om weinig beschadigingen, die niets afdoen aan de kwaliteit van de palletstelling. Ook van een roestige of vuile stelling kan geen sprake zijn.

Gebruikte palletstelling

Een palletstelling met de classificatie “gebruikt” is een mooie aanschaf voor de prijsbewuste koper, die er niet zoveel om geeft hoe de stelling eruitziet, zolang deze maar functioneel is. Een gebruikte stelling is dat natuurlijk nog steeds. Alleen betreft uiterlijk kunnen ze wat slijtage vertonen. Ze hebben misschien wat krassen en soms een deukje, maar van roest is geen sprake en ze zijn niet ernstig vervuild. De laatste categorie is “oud gebruikt”: palletstellingen met deuken en krassen, en eventueel ook roest, stof en een vervaalde kleur. Deze zijn bij ons verkrijgbaar, maar vindt u niet bij ons op de website. Neem contact met ons op om meer te horen over deze palletstellingen.

De voordelen van een palletstelling kopen bij StellingStunt

Wij leveren uit eigen voorraad, waardoor een snelle levering gegarandeerd is. U ontvangt de door u gekozen palletstelling, of stellingen, doorgaans al binnen drie dagen. Zo kunt u snel aan de slag met het op eenvoudige wijze creëren van meer (opslag)ruimte in uw pand. Heeft u de geschikte palletstellingen gevonden? Plaats uw bestelling dan snel en gemakkelijk online. Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u een bestelling retourneren? Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. StellingStunt hecht veel waarde aan tevreden klanten en denkt altijd met u mee om tot de perfecte oplossing te komen.