Onderdeel van Trading Together B.V.

Legbordstelling kopen

Bent u van plan legbordstelling te kopen voor in uw magazijn? Dan bent u bij StellingStunt.nl aan het juiste adres. StellingStunt.nl is de gebruiksvriendelijke webshop van Trading Together waarop u eenvoudig en snel een stelling kunt uitzoeken en bestellen. Al onze stellingen zijn altijd op voorraad en wij leveren al binnen 3 werkdagen. Dus wilt u een palletstelling kopen? Doe het online bij StellingStunt.nl.

Legbordstellingen kopen, zowel nieuw als tweedehands

Legbordstellingen worden voornamelijk gebruikt in magazijnen met wat minder ruimte. De schappen zijn zeer geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een garage of een winkel met enorm veel verschillende kleinere producten. StellingStunt.nl biedt een ruim assortiment legbordstelling, zowel gebruikt als tweedehands. Denk hierbij aan merken als Nedcon, Bruynzeel, Stow en Duwic. Vind uw legbordstelling in onze overzichtelijke webshop en bestel direct!

Koop uw legbordstellingen bij StelingStunt.nl

StellingStunt.nl is uw partner in magazijninrichting. In onze webshop worden diverse soorten legbordstellingen overzichtelijk aangeboden. Als u weet wat u zoekt en slechts 1 of enkele rijen stelling wil aanschaffen dan is StellingStunt.nl de perfecte oplossing. Wat kunt u verwachten van StellingStunt.nl?

  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten;
  • Levering binnen 3 werkdagen;
  • Alle legbordstellingen in voorraad;
  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid.

Online bestellen

Bent u overtuigd en wilt u een legbordstelling kopen? Ontdek dan de eindeloze mogelijkheden bij StellingStunt.nl. Bij ons bestelt u gemakkelijk online een legbordstelling volledig naar uw wens. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. Tevens kunt u ons ook direct bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)488 795 084.

Gebruikte stellingen
Gebruikte stellingen
 
Nieuwe stellingen
Nieuwe stellingen
 
Onderdelen
Onderdelen
 
Restpartijen
Restpartijen